facebook linkedin google plus twitter

Marketing ondersteuning

Support Marketing biedt gerichte en deskundige ondersteuning op marketinggebied.

lees meer

Ondersteuning Social Media

Wij ondersteunen u bij het optimaliseren en structureel inzetten van uw Social Media beleid.

lees meer

Uitvoeren marktanalyse

Een beeld krijgen van de markt? Wij voeren een marktonderzoek voor u uit.

lees meer

Online marketing

Bent u bekend met de ongekende kracht van online marketing?

lees meer


Team van vakspecialisten

Support Marketing is een modern (online) marketingadvies bureau dat een interessant ‘new business’ model in de markt zet met de naam "De Marketingboom". De Marketingboom is het startpunt bij bijna elke analyse die we voor onze opdrachtgevers uitvoeren.

Online marketingplatform

Uit verschillende onderzoeken en bronnen blijkt dat meer dan 85% van de bedrijven te weinig marketingkennis binnen de onderneming heeft. Laat staan dat men kennis en inzicht heeft van onlinemarketing.

Door het ontbreken van deze kennis, is men te weinig actief met marketing waardoor kansen in de markt onbenut blijven. Alleen doordat de ondernemer te weinig kaas heeft gegeten van marketing en het voor hem dus minder interessant is, zal hij zich nauwelijks in de materie verdiepen of investeren.

Hoe kunnen we u helpen?

Bijna iedere ondernemer wil wel 'iets' met Social media en wellicht weet ie ook wel dat de website een opknapbeurt kan gebruiken. Dat is een ingang die wij benutten om met ondernemers in contact te komen.

Wij voeren een GRATIS MARKETINGSCAN uit voor uw onderneming. Hierdoor krijgen wij inzicht in uw huidige marketingactiviteiten en weten we precies waar uw uitdagingen liggen. Wij adviseren en ondersteunen en nemen u mee stapsgewijs mee in de wereld van (online) marketing.

Korte lijnen, persoonlijke betrokkenheid en specialistische kennis zijn kenmerkend voor Support Marketing.

 

 

Team van specialisten

Naast de medewerkers van Support Marketing hebben we de beschikking over een netwerk van partners met ieder hun specialisatie. Wij zijn verenigd in een online marketingplatform, waar de verschillende specialisten hun actuele kennis en ideeën met ons delen en waardoor wij uiteindelijk u op een perfecte manier uw onderneming van advies kunnen voorzien.

 

Meer weten hoe wij u kunnen helpen?

Klik hier onder voor de GRATIS marketingscan zodat uw inzicht krijgt in uw onderneming en specifiek voor uw onderneming advies ontvangt.

 

 

GRATIS MARKETINGSCAN