Marketing ondersteuning

Wij bieden gerichte en deskundige ondersteuning op marketinggebied.

lees meer

Online marketing

Bent u bekend met de ongekende kracht van online marketing?

lees meer

 

Uitvoeren marktanalyse

Een beeld krijgen van de markt? Wij voeren een marktonderzoek voor u uit.

lees meer

Young professionals

Bent u op zoek naar een frisse, jonge marketeer?

lees meer

Waarom marketing zo belangrijk is

Waarom is marketing zo belangrijk voor een organisatie? Support Marketing stelt dat een moderne organisatie niet zonder een marketingplan kan. Nog te vaak zien wij organisaties die de kracht van marketing onderschatten. Wij zetten voor u op een rij waarom wij denken dat marketing een essentieel bedrijfsproces is.

Behoeften van klanten veranderen

Behoeften van klanten veranderen. Het is zaak om dit goed in het oog te houden. Marketing wordt toch veelal gedefinieerd als zijnde het inspelen op de wensen en behoeften van klanten. De primaire vraag wordt dan ook: ‘wat zijn op dit moment en in de toekomst de wensen van mijn klanten?’ De boekhandel die niet met de tijd is meegegaan zit nu met een ‘fysieke’ winkel vol boeken die niet gekocht worden. De wensen van de klant zijn verandert.

Meebewegen met de markt

De markt beweegt constant. Behoeften van mensen veranderen. Honderd jaar geleden hadden mensen nog geen behoefte aan mobiele telefoon. Inmiddels is er bijna niemand zonder een mobiele telefoon. De markt speelt constant in op veranderende behoeften.

Binden van klanten

Naast het binnenhalen van klanten is het binden van klanten een belangrijke pijler van een marketing onderneming. Hoe zorgt u dat klanten na een aankoop bij u organisatie terug blijven komen. Doet u aan gerichte nazorg bij klanten? Als voorbeeld noemen wij de autogarage die klant even belt wanneer het tijd is voor de APK Keuring? Ook de klachtenafhandeling is een belangrijk aspect van klantenbinding.

Naamsbekendheid

Hoe belandt u als onderneming ‘tussen de oren’ van mensen. Hoe vinden potentiële klanten uw organisatie? Hoe vaak blijkt niet dat een klant bij een bedrijf verder op belandt terwijl blijkt dat de buurman eenzelfde dienst aanbiedt. Stel u verkoopt goedkope keukens. Maar niemand weet dat u dit doet? U ziet in uw standplaats allerlei keukenaanbieders aan het werk uit andere plaatsen. Dan krabt u zich eens achter de oren? Hoe kan dit? Door een stukje externe marketing creëert u naamsbekendheid. Mensen leren een product en een organisatie kennen?

Geen betere marketing dan kwaliteit

U kunt honderd marketeers inhuren om uw organisatie goed in de markt te zetten. Maar wanneer u geen kwaliteit levert zullen klanten afhaken. Kwalitatief goed werk leveren en het oplossen van het probleem van de klant zijn de beste marketing uitingen die een organisatie zich kan wensen.

De Marketingboom

Support Marketing ondersteunt u bij de ontwikkeling van uw organisatie. Wij werken vanuit het concept van de Marketingboom. Hierbij stellen we dat:

Professionele begeleiding

Support Marketing biedt gerichte ondersteuning op het gebied van marketing en communicatie. Ons team van marketingexperts heeft in loop van de jaren veel ervaring opgedaan in de marketingwereld. Graag helpen wij u door deze expertise in te zitten binnen uw organisatie zodat u de volgende stap kunt zetten in de ontwikkeling van uw organisatie. Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen?

Verwante informatie

Verwante diensten

Contact

Wilt u eens in gesprek met Support Marketing over het opstellen van een marketingplan? Klik hier voor contact met ons.

Meer weten hoe wij u kunnen helpen?

Klik hieronder op de GRATIS MAKETINGSCAN zodat uw inzicht krijgt in uw onderneming en specifiek voor uw onderneming advies ontvangt.

 

GRATIS MARKETINGSCAN

 

 

Boek hier uw marketingassistent

 

Ons team van marketingexperts voeren het onderzoek wat uw wenst uit

MARKETINGASSISTENT

 


 

vragen-tips-publicaties-marketingplan-supportmarketingstappenplan-marketing-plan-drenthe-groningen-friesland-supportmarketingmarketing-kalender-drenthe-groningen-friesland-supportmarketing

 

Werken vanuit een idee of plan

Waarom is marketing zo belangrijk voor uw organisatie? Een moderne organisatie kan niet meer zonder marketing. Nog te vaak onderschatten ondernemers de kracht van marketing. U wilt als ondernemer toch ook alle verkoopkansen benutten?

Wij hebben voor u op een rij gezet waarom marketing een essentieel bedrijfsproces is:

1. Behoefte van klanten / doelgroepen veranderen continu
2. Binden van klanten
3. Het vergroten van de naamsbekendheid
4. Verhogen van de bereikbaarheid / vindbaarheid van jouw onderneming

Lees meer >>
Meer weten hoe wij u kunnen helpen?

Krijg inzicht in uw onderneming en ontvang advies