facebook linkedin twitter

Marketing ondersteuning

Support Marketing biedt gerichte en deskundige ondersteuning op marketinggebied.

lees meer

Ondersteuning Social Media

Wij ondersteunen u bij het optimaliseren en structureel inzetten van uw Social Media beleid.

lees meer

Uitvoeren marktanalyse

Een beeld krijgen van de markt? Wij voeren een marktonderzoek voor u uit.

lees meer

Online marketing

Bent u bekend met de ongekende kracht van online marketing?

lees meer


De Marketingboom

Support Marketing ontwikkelde het concept van de MARKETINGBOOM. Aan de hand van de Marketingboom lichten wij uw organisatie van A tot Z door. Wij beginnen met een interne analyse. Dit wordt doorvertaald naar een externe analyse.

Maar voordat wij daadwerkelijk voor u aan de slag gaan maken we eerst een MARKETINGSCAN van uw organisatie. De marketingscan voeren we GRATIS voor u uit!

Bepalen van de missie en de visie

De wortels van een organisatie zijn gelegen in de visie en de missie van een organisatie. ondersteuning-marketing-en-communicatie-supportmarketingWanneer de visie en de missie duidelijk geformuleerd zijn en organisatiebreed wordt gedragen kunt u aan de slag met de interne organisatie.

Lees ook:

De interne analyse

De interne analyse van een organisatie laat zien hoe uw bedrijfsprocessen functioneren. Waar liggen verbeterpunten en hoe kunt u die optimaliseren? Van hieruit gaan wij aan de slag met de marketingmix. Hoe kunt u de vier P's maximaal benutten binnen uw organisatie?

Lees ook:

De externe analyse

De externe analyse laat zien hoe de organisatie staat ten opzichte van de buitenwereld. Concurrentie, de markt? En hoe kunt u potentiele klanten bereiken? Wij ondersteunen u bij de opzet van de marketing en communicatie binnen uw organisatie.

Lees ook:

GRATIS MARKETINGSCAN