Marketing ondersteuning

Wij bieden gerichte en deskundige ondersteuning op marketinggebied.

lees meer

Online marketing

Bent u bekend met de ongekende kracht van online marketing?

lees meer

 

Uitvoeren marktanalyse

Een beeld krijgen van de markt? Wij voeren een marktonderzoek voor u uit.

lees meer

Young professionals

Bent u op zoek naar een frisse, jonge marketeer?

lees meer

Marktonderzoek: De juiste respondenten vinden

De juiste respondenten bepalen de kwaliteit van het uw onderzoek. Daarom dient u de goede doelgroep te benaderen. In de voorbereiding van het onderzoek bepaalt u deze doelgroep. Support Marketing ondersteunt bij het vinden van een goede respons.

Hoeveel respondenten?

De vraag is wanneer uw onderzoek lonend is. Ofwel hoeveel respondenten bent u nodig voor een ‘geldig’ onderzoek? Dit aantal kan behoorlijk verschillen. Bij een kwalitatief onderzoek bent u minder respondenten nodig. Echter de eisen zijn hoger. Bij kwantitatief onderzoek wilt u veel respons.

Inzet van uw klantenbestand

Wilt u in uw huidige klantenbestand kijken of er animo is voor een nieuw product? Dan kunt u het marktonderzoek uitzetten onder uw huidige klanten.

Prikkelen van de klant

Het is een kunst de klant dusdanig te prikkelen dat hij deelneemt aan uw onderzoek. Soms werkt een beloning. U koppelt een beloning aan het invullen van de vragenlijst of het meedoen aan een interview. Pas hier echter wel mee op. Dit kan afbreuk doen aan kwaliteit. Omdat deelnemers alleen de prijs voor ogen hebben.

Ondersteuning

Support Marketing brengt de expertise in voor een goed marktonderzoek. Wij gaan met u zoek naar respondenten voor uw vragen.

De Marketingboom

Support Marketing ondersteunt u bij de ontwikkeling van uw organisatie. Wij werken vanuit het concept van de Marketingboom. Hierbij stellen we dat:

Professionele begeleiding

Support Marketing biedt gerichte ondersteuning op het gebied van marketing en communicatie. Ons team van marketingexperts heeft in loop van de jaren veel ervaring opgedaan in de marketingwereld. Graag helpen wij u door deze expertise in te zitten binnen uw organisatie zodat u de volgende stap kunt zetten in de ontwikkeling van uw organisatie. Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen?

Verwante informatie

Meer weten hoe wij u kunnen helpen?

Klik hieronder op de GRATIS MAKETINGSCAN zodat uw inzicht krijgt in uw onderneming en specifiek voor uw onderneming advies ontvangt.

 

GRATIS MARKETINGSCAN


 

Boek hier uw marketingassistent

 

Ons team van marketingexperts ondersteunt u waar mogelijk

MARKETINGASSISTENT

 


 

marktonderzoek-publicaties-supportmarketing

marktonderzoek-stappenplan-supportmarketing

 

Werken vanuit een idee of plan

Waarom is marketing zo belangrijk voor uw organisatie? Een moderne organisatie kan niet meer zonder marketing. Nog te vaak onderschatten ondernemers de kracht van marketing. U wilt als ondernemer toch ook alle verkoopkansen benutten?

Wij hebben voor u op een rij gezet waarom marketing een essentieel bedrijfsproces is:

1. Behoefte van klanten / doelgroepen veranderen continu
2. Binden van klanten
3. Het vergroten van de naamsbekendheid
4. Verhogen van de bereikbaarheid / vindbaarheid van jouw onderneming

Lees meer >>
Meer weten hoe wij u kunnen helpen?

Krijg inzicht in uw onderneming en ontvang advies