Marketing ondersteuning

Wij bieden gerichte en deskundige ondersteuning op marketinggebied.

lees meer

Online marketing

Bent u bekend met de ongekende kracht van online marketing?

lees meer

 

Uitvoeren marktanalyse

Een beeld krijgen van de markt? Wij voeren een marktonderzoek voor u uit.

lees meer

Young professionals

Bent u op zoek naar een frisse, jonge marketeer?

lees meer

Resultaat marktonderzoek 

U hebt alle gegevens binnen. Eindelijk komt u tot de kern. De uitslag van uw marktonderzoek. Daar gaat het toch om? Support Marketing zorgt dat u een uitgebreide rapportage krijgt.

Kwantitatief resultaat

Bij online enquetes kunt u de gegevens verwerken in tabellen en grafieken. Dit gebeurt vaak bij kwantitatief onderzoek.. Zo krijgt u vlot overzicht. In cijfers vindt u nu het resultaat van de analyse. Uit cijfers blijkt dat 25% van de mensen geïnteresseerd is in een roze smartphone. Dit is niet bepaald hoopgevend. Aan de hand van de gegevens kunt u conclusies trekken.

Kwalitatief resultaat

Het trekken van een conclusie uit diepte interviews (kwalitatief onderzoek) is lastiger. Dit is veel bewerkelijker. Support Marketing biedt de gegevens vaak aan in een presentatie. Tijdens de presentatie worden gegevens gepresenteerd. Dit in combinatie met de conclusies.

Valkuil analyseren van gegevens

De grote valkuil bij het analyseren van gegevens is te verdrinken in grote hoeveelheden cijfers. Dat is niet prettig. Hoe u dit voorkomt? Door altijd de probleemstelling of het doel van uw marktanalyse voor ogen te houden. Zo raakt u niet uit koers.

Antwoord op de onderzoeksvraag

Zoals eerder beschreven ontstaat vraag naar onderzoek vanuit een probleem. Nu u de gegevens hebt kunt u zich afvragen. Is mijn probleem opgelost als ik de uitslag van het onderzoek integreer?

De Marketingboom

Support Marketing ondersteunt u bij de ontwikkeling van uw organisatie. Wij werken vanuit het concept van de Marketingboom. Hierbij stellen we dat:

Professionele begeleiding

Support Marketing biedt gerichte ondersteuning op het gebied van marketing en communicatie. Ons team van marketingexperts heeft in loop van de jaren veel ervaring opgedaan in de marketingwereld. Graag helpen wij u door deze expertise in te zitten binnen uw organisatie zodat u de volgende stap kunt zetten in de ontwikkeling van uw organisatie. Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen?

Verwante informatie

Meer weten hoe wij u kunnen helpen?

Klik hieronder op de GRATIS MAKETINGSCAN zodat uw inzicht krijgt in uw onderneming en specifiek voor uw onderneming advies ontvangt.

 

GRATIS MARKETINGSCAN


 

Boek hier uw marketingassistent

 

Ons team van marketingexperts ondersteunt u waar mogelijk

MARKETINGASSISTENT


 

marktonderzoek-publicaties-supportmarketing

marktonderzoek-stappenplan-supportmarketing

 

Werken vanuit een idee of plan

Waarom is marketing zo belangrijk voor uw organisatie? Een moderne organisatie kan niet meer zonder marketing. Nog te vaak onderschatten ondernemers de kracht van marketing. U wilt als ondernemer toch ook alle verkoopkansen benutten?

Wij hebben voor u op een rij gezet waarom marketing een essentieel bedrijfsproces is:

1. Behoefte van klanten / doelgroepen veranderen continu
2. Binden van klanten
3. Het vergroten van de naamsbekendheid
4. Verhogen van de bereikbaarheid / vindbaarheid van jouw onderneming

Lees meer >>
Meer weten hoe wij u kunnen helpen?

Krijg inzicht in uw onderneming en ontvang advies