Marketing ondersteuning

Wij bieden gerichte en deskundige ondersteuning op marketinggebied.

lees meer

Online marketing

Bent u bekend met de ongekende kracht van online marketing?

lees meer

 

Uitvoeren marktanalyse

Een beeld krijgen van de markt? Wij voeren een marktonderzoek voor u uit.

lees meer

Young professionals

Bent u op zoek naar een frisse, jonge marketeer?

lees meer

Sparren over marketing

Weet u niet zo goed wat u met marketing kunt en wilt u meer weten wat marketing voor uw onderneming kan betekenen? Wij gaan graag met u in gesprek om te bespreken wat marketing voor uw onderneming kan betekenen. En wat realistisch haalbaar is voor uw onderneming. Stap voor stap nemen we u mee en begeleiden we u in het hele proces.

Wist u dat slechts 20% van de ondernemers binnen het MKB budget heeft gereserveerd voor marketingactiviteiten? Het inrichten van een structureel marketingbeleid is cruciaal om de concurrentie aan te gaan. Of beter: om concurrentie voordelen te genereren. Maar, hoe pakt u dat aan? Waarmee moet u beginnen? Wij nemen u stap voor stap mee om marketing een structurele plaats binnen uw onderneming te laten innemen.

Om een helder beeld te krijgen wat u met marketing wil en kan moeten grondig onderzoeken wat u in het verleden met marketing gedaan heeft en welke resultaten dat heeft opgeleverd. Vervolgens willen we van u weten wat u met marketing wil en wat u ermeen denkt te kunnen bereiken. Uiteraard is het uiteindelijke doel om meer omzet te genereren voor uw onderneming. Belangrijk om hierbij aan te merken is dat het inzetten van marketingactiviteiten geen tovenarij is: u gaat niet van de één op de andere dag meer omzet genereren. Marketing is een proces, waarbij afdelingen en medewerkers naadloos op elkaar afgestemd moeten worden om het optimale resultaat te behalen.

Laen we aftrappen met het proces.

Stap 1:

 

 

 

 

Marketing,sparren,sparringpartner,ondersteuning,hulp,marketingplan,marketingmix,marktonderzoek,klanttevredenheidsonderzoek,missie,
visie,concurrentie,analyse,naamsbekendheid,website,seo,social,media,facebook,linkedin,

Werken vanuit een idee of plan

Waarom is marketing zo belangrijk voor uw organisatie? Een moderne organisatie kan niet meer zonder marketing. Nog te vaak onderschatten ondernemers de kracht van marketing. U wilt als ondernemer toch ook alle verkoopkansen benutten?

Wij hebben voor u op een rij gezet waarom marketing een essentieel bedrijfsproces is:

1. Behoefte van klanten / doelgroepen veranderen continu
2. Binden van klanten
3. Het vergroten van de naamsbekendheid
4. Verhogen van de bereikbaarheid / vindbaarheid van jouw onderneming

Lees meer >>
Meer weten hoe wij u kunnen helpen?

Krijg inzicht in uw onderneming en ontvang advies