Marketing ondersteuning

Wij bieden gerichte en deskundige ondersteuning op marketinggebied.

lees meer

Online marketing

Bent u bekend met de ongekende kracht van online marketing?

lees meer

 

Uitvoeren marktanalyse

Een beeld krijgen van de markt? Wij voeren een marktonderzoek voor u uit.

lees meer

Young professionals

Bent u op zoek naar een frisse, jonge marketeer?

lees meer

Werving & Selectie marketeers

Heeft u behoefte aan ondersteuning op het gebied van marketing of bent u op zoek naar een marketingsmedewerker? Dan zijn er twee mogelijkheden waarmee wij uw onderneming mee kunnen helpen:

  1. Wij helpen u met het structureel inrichten van uw marketingbeleid;
  2. Wij werven de juiste marketeer voor u.

Maar een combinatie kan ook meer dan uitstekend uitkomst bieden...

De initiatiefnemer van Support Marketing, Casper Houtzager, heeft bijna twintig jaar ervaring in het bemiddelen van marketing- en salesmedewerkers.

'Na ruim 20 jaar in het bemiddelingsvak actief te zijn geweest vond ik halverwege 2015 dat het tijd was voor een nieuwe uitdaging. Gedurende de bemiddelingsactiviteiten heb ik me altijd beziggehouden met marketing. Als vestigingsmanager bij Content en als eigenaar van Studentinbedrijf was ik verantwoordelijk voor het marketingbeleid. Support Marketing ondersteunt bedrijven bij het structureel invulling geven aan het marketingbeleid binnen uw onderneming'.

Fotootje

Maar het bloed kruipt waar het niet gaan kan...

Wanneer wij uw onderneming ondersteunen met de eerste fasen van uw marketingbeleid kan het zijn dat u gedurende onze werkzaamheden behoefte heeft aan 'vaste' medewerker op het gebied van marketing. Tijdens onze ondersteuning zorgen wij ervoor dat we de juiste medewerker voor u werven. Wij werken uw medewerker vervolgens in waarmee we uw onderneming geheel ontzorgen.

Maar u bespaart op deze manier ook veel tijd en ... GELD! Als wij uw onderneming verlaten heeft u een compleet ingewerkte medewerker die de marketingactiviteiten geheel zelfstandig kan uitvoeren.

Nieuwsgierig hoe wij uw onderneming kunnen helpen om de juiste medeweker marketingmedewerker te werven? Klik op onderstaande button en wij nemen z.s.m. contact met u op.

 

Werving & Selectie

Werken vanuit een idee of plan

Waarom is marketing zo belangrijk voor uw organisatie? Een moderne organisatie kan niet meer zonder marketing. Nog te vaak onderschatten ondernemers de kracht van marketing. U wilt als ondernemer toch ook alle verkoopkansen benutten?

Wij hebben voor u op een rij gezet waarom marketing een essentieel bedrijfsproces is:

1. Behoefte van klanten / doelgroepen veranderen continu
2. Binden van klanten
3. Het vergroten van de naamsbekendheid
4. Verhogen van de bereikbaarheid / vindbaarheid van jouw onderneming

Lees meer >>
Meer weten hoe wij u kunnen helpen?

Krijg inzicht in uw onderneming en ontvang advies