facebook linkedin google plus twitter

Marketing ondersteuning

Support Marketing biedt gerichte en deskundige ondersteuning op marketinggebied.

lees meer

Ondersteuning Social Media

Wij ondersteunen u bij het optimaliseren en structureel inzetten van uw Social Media beleid.

lees meer

Uitvoeren marktanalyse

Een beeld krijgen van de markt? Wij voeren een marktonderzoek voor u uit.

lees meer

Online marketing

Bent u bekend met de ongekende kracht van online marketing?

lees meer


Wat is SEO?

Wanneer de website van uw onderneming te weinig bezoekers heeft, wordt het de hoogste tijd om daar iets aan te doen. Maar hoe krijgt u meer bezoekers op uw website? Hoe wordt uw website beter vindbaar en hoe komt uw website 'hoger' in Google? Een oplossing voor uw probleem is SEO. SEO staat voor Search Engine Optimization, in gewoon Nederlands zoekmachine optimalisatie.

Communiceren met uw doelgroep

Als ondernemer moet u communiceren. U moet aandacht voor uw product of dienst genereren en dat kunt u op verschillende manieren doen. U kunt naar netwerkbijeenkomsten gaan, brochures en folders per post versturen, workshops en presentaties organiseren alles om maar één doel te bereiken:

Bekend worden bij uw doelgroep.

En nog mooier is om een voorkeurspositie te krijgen binnen uw doelgroep.

Naast de boven beschreven traditionele marketing (en sales-) activiteiten kunt uw doelgroep bereiken door het toepassen van SEO.

Teksten zijn belangrijk voor de vindbaarheid van uw website

Geschreven pagina's (ook wel CONTENT genoemd) zijn belangrijk voor de vindbaarheid van uw website. De teksten moeten zinvol geschreven zijn en betrekking hebben op uw product en/of dienst. Maar als ondernemer wilt u zich bezighouden met de belangrijkste activiteiten binnen uw organisatie: het binnenhalen van klanten die uw product of dienst gaan afnemen en u omzet gaat genereren. Cruciaal voor een gezonde continuïteit van uw organisatie.

Maar...wist u dat uw website een uitstekende accountmanager kan zijn? U kunt op een vrij eenvoudige manier (meer) bezoekers naar uw website trekken door uw teksten goed te formuleren. Door juiste inzet van uw website kunt u klantcontact genereren. Zou het niet een ideale situatie zijn dat uw website contacten genereerd zonder dat u daar (fysieke) acties voor hoeft te ondernemen?

Welk probleem lost SEO op voor u?

De slechte vindbaarheid van uw website lost u op door uw teksten goed te organiseren en te formuleren. Door de zoekoptimalisatie van uw website te verbeteren 'scoort' u beter in Google en zullen uw (online) klantcontacten verhoogd worden. Maar SEO is helaas niet de enige manier om (online) klantcontacten te realiseren. Uw website is onderdeel van uw marketingstrategie.

Marketing biedt pas voordelen voor uw onderneming indien marketing structureel onderdeel is van uw bedrijfsbeleid. En dat hoeft niet heel ingewikkeld te zijn. In fases is ons advies, zodat uw hele organisatie stap voor stap meegenomen wordt bij de inzet van marketingactiviteiten.

Meer weten hoe wij u kunnen helpen?

Klik hier onder voor de GRATIS marketingscan zodat uw inzicht krijgt in uw onderneming en specifiek voor uw onderneming advies ontvangt.

 

GRATIS MARKETINGSCAN