facebook linkedin twitter

Marketing ondersteuning

Support Marketing biedt gerichte en deskundige ondersteuning op marketinggebied.

lees meer

Ondersteuning Social Media

Wij ondersteunen u bij het optimaliseren en structureel inzetten van uw Social Media beleid.

lees meer

Uitvoeren marktanalyse

Een beeld krijgen van de markt? Wij voeren een marktonderzoek voor u uit.

lees meer

Online marketing

Bent u bekend met de ongekende kracht van online marketing?

lees meer


Marketingplan opleveren

Alle stappen zijn doorlopen. U stelt uw marketingplan samen. Houdt dit kort en bondig. Het moet vlot leesbaar zijn. Zorg dat u op de eerste pagina een samenvatting van het totaalplan plaatst. Niet iedereen heeft tijd om dit te lezen.

Budget

Neem het marketingbudget mee in uw plan. Hoeveel geld wilt u besteden aan de marketingactiviteiten? En wat denkt u dat dit oplevert?

In uw marketingplan staan:

 • Een korte samenvatting
 • Het uitgangspunt van uw plan
 • Het marketingdoel
 • Een SWOT Analyse
 • Een confrontatiematrixmarketingplan-laten-uitvoeren-drenthe-supportmarketing
 • Marketingdoelen
 • Doelgroepbepaling
 • Inzet marketinginstrumenten
 • Marketingkalender
 • Budget en begroting
 • Een conclusie

Marketingkalender

Uw plan is compleet. Nu moet dit in de praktijk gebracht worden. Plannen die niet uitgevoerd worden zijn er genoeg. Support Marketing streeft naar implementatie van het marketingplan. Woorden omzetten in daden. In dit geval zetten wij een concrete marketingkalender voor u op. Zo hebt u een praktisch plan voor het komende jaar, de komende 2 jaar of misschien zelfs vijf jaar.

Pragmatisch onderzoek

Support Marketing kan u met gericht onderzoek van dienst zijn om de marketing van uw organisatie in kaart te brengen en te verbeteren. Immers wanneer u wilt werken aan het optimaliseren van uw naamsbekendheid is het van belang om de nauwkeurig en pragmatisch te werk te gaan.


Stap 7: Opstellen marketingkalender  


De Marketingboom

Support Marketing ondersteunt u bij de ontwikkeling van uw organisatie. Wij werken vanuit het concept van de Marketingboom. Hierbij stellen we dat:

Professionele begeleiding

Support Marketing biedt gerichte ondersteuning op het gebied van marketing en communicatie. Ons team van marketingexperts heeft in loop van de jaren veel ervaring opgedaan in de marketingwereld. Graag helpen wij u door deze expertise in te zitten binnen uw organisatie zodat u de volgende stap kunt zetten in de ontwikkeling van uw organisatie. Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen?

Verwante informatie

Verwante diensten

Contact

Wilt u eens in gesprek met Support Marketing over het opstellen van een marketingplan? Klik hier om in contact te komen met ons.

Meer weten hoe wij u kunnen helpen?

Klik hieronder op de GRATIS MAKETINGSCAN zodat uw inzicht krijgt in uw onderneming en specifiek voor uw onderneming advies ontvangt.

 

GRATIS MARKETINGSCAN


 

Boek hier uw marketingassistent

 

Ons team van marketingexperts ondersteunt u waar mogelijk

MARKETINGASSISTENT


 

vragen-tips-publicaties-marketingplan-supportmarketingstappenplan-marketing-plan-drenthe-groningen-friesland-supportmarketingwanneer-welke-marketingactiviteiten-kalender-supportmarketing