facebook linkedin twitter

Marketing ondersteuning

Support Marketing biedt gerichte en deskundige ondersteuning op marketinggebied.

lees meer

Ondersteuning Social Media

Wij ondersteunen u bij het optimaliseren en structureel inzetten van uw Social Media beleid.

lees meer

Uitvoeren marktanalyse

Een beeld krijgen van de markt? Wij voeren een marktonderzoek voor u uit.

lees meer

Online marketing

Bent u bekend met de ongekende kracht van online marketing?

lees meer


De marketingkalender

Een marketingplan is mooi. Maar alleen wanneer deze vertaald wordt naar concrete acties. Plannen die in de bureaula belanden zijn erg genoeg. Support Marketing helpt u met de implementatie van het marketingplan! Een marketingkalender ondersteunt u bij gerichte actie van uw marketing activiteiten.

Uw klant prikkelenmarketingkalender-wanneer-welke-marketingactiviteit-supportmarketing

Niks is zo vervelend dan een organisatie die uw Facebook tijdlijn volstampt met berichten. Of dagelijkse nieuwsbrieven die u zonder te lezen weggooit. En wat te denken van de talloze folders in uw brievenbus? Een goede marketingstrategie vraagt om enige finesse. Het is de bedoeling de klant te prikkelen. Uit te nodigen! Niet om ze af te stoten.

Een goede marketingkalender

Met een goede marketingkalender brengt uw de marketing activiteiten in kaart. Dit geeft rust en overzicht. Het voorkomt dat u als een kip zonder kop rondrent. U kunt de te schatten tijd inplannen. U voorkomt onaangename verrassingen.

Activiteiten plannen

Op basis van u marketingplan en uw marketingdoelstellingen zet u de activiteiten uit. Uw doel: wekelijks een blog op de site plaatsen. In de planning betekent dit dat uw wekelijks twee uur uittrekt om dit te realiseren.

  • Strategische planning: schrijven marketingplan, uitzetten acties, bijsturen en evalueren
  • Social media activiteiten: blogs, nieuwsberichten, facebookacties
  • Nieuwsbrieven: periodiek uitbrengen en schrijven nieuwsbrieven
  • Website: voortdurende content en updaten producten en diensten
  • Mond-tot-mond: Beurzen, seminar, netwerkbijeenkomsten
  • Printacties: Postcard, flyers

Inspelen op actuele situaties

U verkoopt oranje hoeden. En wilt deze aan de man brengen? Dan is het praktisch om te weten wanneer het WK Voetbal gespeeld wordt. Of wanneer het Eurovisie songfestival plaats vindt. Hebt u een bloemenzaak? Dan kunt u inspelen op de nationale secretaressedag. Secretaresses worden in het zonnetje gezet. Waarmee? Juist, vaak met een bosje bloemen. U ziet dat de organisatie op de hoogte dient te zijn van de actualiteit. Dan kunt u hierop inspringen. En anders mist u wellicht leuke kansen?


Stap 6: Marketinginstrumenten Stap 8: Het marketingplan


De Marketingboom

Support Marketing ondersteunt u bij de ontwikkeling van uw organisatie. Wij werken vanuit het concept van de Marketingboom. Hierbij stellen we dat:

Professionele begeleiding

Support Marketing biedt gerichte ondersteuning op het gebied van marketing en communicatie. Ons team van marketingexperts heeft in loop van de jaren veel ervaring opgedaan in de marketingwereld. Graag helpen wij u door deze expertise in te zitten binnen uw organisatie zodat u de volgende stap kunt zetten in de ontwikkeling van uw organisatie. Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen?

Verwante informatie

Verwante diensten

Contact

Wilt u eens in gesprek met Support Marketing over het opstellen van een marketingplan? Klik hier om contact op te nemen met ons.

Meer weten hoe wij u kunnen helpen?

Klik hieronder op de GRATIS MAKETINGSCAN zodat uw inzicht krijgt in uw onderneming en specifiek voor uw onderneming advies ontvangt.

 

GRATIS MARKETINGSCAN


 

Boek hier uw marketingassistent

 

Ons team van marketingexperts ondersteunt u waar mogelijk

MARKETINGASSISTENT


 

vragen-tips-publicaties-marketingplan-supportmarketingstappenplan-marketing-plan-drenthe-groningen-friesland-supportmarketingwanneer-welke-marketingactiviteiten-kalender-supportmarketing