facebook linkedin twitter

Marketing ondersteuning

Support Marketing biedt gerichte en deskundige ondersteuning op marketinggebied.

lees meer

Ondersteuning Social Media

Wij ondersteunen u bij het optimaliseren en structureel inzetten van uw Social Media beleid.

lees meer

Uitvoeren marktanalyse

Een beeld krijgen van de markt? Wij voeren een marktonderzoek voor u uit.

lees meer

Online marketing

Bent u bekend met de ongekende kracht van online marketing?

lees meer


Ondersteuning marketing en communicatie in Kampen

Wanneer uw organisatie is gevestigd in Kampen of omgeving en u bent op zoek naar ondersteuning op het gebied van marketing en communicatie dan kunt u terecht bij Support Marketing. Wij bieden deskundige ondersteuning op het gebied van marketing en communicatie.

Hoe denkt de klant?

De vraag is: ‘hoe denkt uw klant?’. Wanneer komt hij in actie? Wanneer gaat hij een product afnemen. Welke behoefte schuilt er achter de klant in de supermarkt? En wat wil de klant die een auto koopt? Of wat dacht u van een klant die een website laat schrijven?

  • Een klant heeft eten nodig. Eten koopt hij in de supermarkt. De supermarkt voldoet dus aan de behoefte van de klanten om te eten.
     
  • De autogarage verkoopt de afnemer een auto. Hij heeft een nieuwe baan en de reisafstand is groter geworden. Hij kan het niet meer met de fiets doen. De klant wil dus niet per definitie een auto. Zijn werkelijke behoefte is dat hij zo snel mogelijk van A naar B kan komen. Dat is zijn wens. De auto een middel.

Leer vraaggericht denkenOnderzoek naar klanttevredenheid?

Voor de ondernemer is het de kunst om vraaggericht te denken. De meeste organisaties hebben een aanbod van product die ze aan de buitenwereld showen. Kijk eens aan, dit bieden wij aan! Wilt u ook iets hebben? Toch komt een klant pas bij u wanneer hij een probleem heeft.

Geen betere marketing dan kwaliteit

U kunt honderd marketeers inhuren om uw organisatie goed in de markt te zetten. Maar wanneer u geen kwaliteit levert zullen klanten afhaken. Kwalitatief goed werk leveren en het oplossen van het probleem van de klant zijn de beste marketing uitingen die een organisatie zich kan wensen.

De Marketingboom

Support Marketing ondersteunt u bij de ontwikkeling van uw organisatie. Wij werken vanuit het concept van de Marketingboom. Hierbij stellen we dat:

Professionele begeleiding

Support Marketing biedt gerichte ondersteuning op het gebied van marketing en communicatie. Ons team van marketingexperts heeft in loop van de jaren veel ervaring opgedaan in de marketingwereld. Graag helpen wij u door deze expertise in te zitten binnen uw organisatie zodat u de volgende stap kunt zetten in de ontwikkeling van uw organisatie. Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen?

Visie op marketing

Meer weten hoe wij u kunnen helpen?

Klik hieronder op de GRATIS MAKETINGSCAN zodat uw inzicht krijgt in uw onderneming en specifiek voor uw onderneming advies ontvangt.

 

GRATIS MARKETINGSCAN

Vrijblijvend gesprek

Wilt u een vrijblijvende afspraak met Support Marketing over gerichte ondersteuning? Neem dan contact met ons op.