Marketing ondersteuning

Wij bieden gerichte en deskundige ondersteuning op marketinggebied.

lees meer

Online marketing

Bent u bekend met de ongekende kracht van online marketing?

lees meer

 

Uitvoeren marktanalyse

Een beeld krijgen van de markt? Wij voeren een marktonderzoek voor u uit.

lees meer

Young professionals

Bent u op zoek naar een frisse, jonge marketeer?

lees meer

Levertijd product of dienst versnellen

Krijgt een klant van uw organisatie een product of dienst op het moment dat de klant hierom vraagt. Hebt u zicht op de levertijd die een klant wenst? Hoe denkt uw klant hierover. Een professioneel opgezet klanttevredenheidsonderzoek kan u hierbij helpen. Support Marketing ondersteunt u bij het opstellen van een goed onderzoek.

Kiezen voor levertijd

Klanten kiezen niet alleen voor hun leveranciers omdat de producten goed zijn. Wat vaak meespeelt is dat ook de levertijd belangrijk is. Krijgt de klant het product op het moment dat hij het nodig heeft? Daarin spelen diverse aspecten een rol:

  • De verwachting van de klant
  • De profilering van uw organisatie
  • De urgentie van het probleem
  • Wat biedt uw concurrent

Verwachting van de klant

Wanneer een klant besluit een training assertiviteit te volgen dan zal hij niet de verwachting hebben dat zijn probleem morgen is opgelost. Heeft de klant echter een boek wat hij graag wil lezen? En hij bestelt deze via internet. Dan wil hij deze eigenlijk morgen wel hebben.

Profilering van uw organisatie

Wat vertelt u de klant? Bol.com garandeert haar klanten een vlotte bezorging. De klanten gaan hier dus van uit. Duurt dit langer dan 2-3 dagen dan is dit eigenlijk al ‘te lang’. Maar bestelt een klant bij een kleine webshop. En maakt u als ondernemer daar al duidelijk dat de verzending binnen een week thuisligt. Dan zal de klant hier rekening mee houden.

Wat biedt de concurrentKlanttevredenheidsonderzoek; levertijd verbeteren

Uiteraard kijkt een klant ook wat uw concurrent biedt. Soms zal de klant op levertijd selecteren. De organisatie die het snelst levert krijg de voorkeur.

Welke levertijd wenst uw klant

In dit vraagstuk dient u zich in de klant te verplaatsen. U denkt te weten wat een klant wil. Maar is dit ook daadwerkelijk zo. Misschien is de klant vele malen geduldiger dan u denkt? Of juist niet? Een goed klanttevredenheidsonderzoek helpt u te achterhalen wat uw klanten willen.

De Marketingboom

Support Marketing ondersteunt u bij de ontwikkeling van uw organisatie. Wij werken vanuit het concept van de Marketingboom. Hierbij stellen we dat:

Een klanttevredenheidsonderzoek kunnen wij uitvoeren zodat u gerichter de koers van uw organisatie kunt bepalen.

Professionele begeleiding

Support Marketing biedt gerichte ondersteuning op het gebied van marketing en communicatie. Ons team van marketingexperts heeft in loop van de jaren veel ervaring opgedaan in de marketingwereld. Graag helpen wij u door deze expertise in te zitten binnen uw organisatie zodat u de volgende stap kunt zetten in de ontwikkeling van uw organisatie. Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen?

Lees ook:

Meer weten hoe wij u kunnen helpen?

Klik hieronder op de GRATIS MAKETINGSCAN zodat uw inzicht krijgt in uw onderneming en specifiek voor uw onderneming advies ontvangt.

 

GRATIS MARKETINGSCAN

Contact

Wilt u eens vrijblijvend van gedachten wisselen met Support Marketing. Dan kunt u contact met ons opnemen.

Publicaties klanttevredenheidsonderzoek

Werken vanuit een idee of plan

Waarom is marketing zo belangrijk voor uw organisatie? Een moderne organisatie kan niet meer zonder marketing. Nog te vaak onderschatten ondernemers de kracht van marketing. U wilt als ondernemer toch ook alle verkoopkansen benutten?

Wij hebben voor u op een rij gezet waarom marketing een essentieel bedrijfsproces is:

1. Behoefte van klanten / doelgroepen veranderen continu
2. Binden van klanten
3. Het vergroten van de naamsbekendheid
4. Verhogen van de bereikbaarheid / vindbaarheid van jouw onderneming

Lees meer >>
Meer weten hoe wij u kunnen helpen?

Krijg inzicht in uw onderneming en ontvang advies