Marketing ondersteuning

Wij bieden gerichte en deskundige ondersteuning op marketinggebied.

lees meer

Online marketing

Bent u bekend met de ongekende kracht van online marketing?

lees meer

 

Uitvoeren marktanalyse

Een beeld krijgen van de markt? Wij voeren een marktonderzoek voor u uit.

lees meer

Young professionals

Bent u op zoek naar een frisse, jonge marketeer?

lees meer

ZZP en marketing

Als ZZP-er bent u uitermate druk met uw dagelijkse werkzaamheden. En die hebben uiteraard voorkeur omdat die werkzaamheden inkomsten genereren.

Andere zaken schieten dan wel eens te kort, zoals het bijhouden van uw website, een leuk reactie van een tevreden klant plaatsen op Facebook of Twitter of gewoon een leuk en interessant nieuwtje vermelden op uw website.

Minder belangrijke zaken op dit moment: u bedrijf draait goed en dus wordt er minder aandacht aan marketing besteed. Maar deze activiteiten zijn wel cruciaal voor de continuïteit van uw bedrijf. Door online beter zichtbaar te zijn vallen uw diensten of producten extra op en krijgt u meer aanvragen.

Support Marketing biedt ondersteuning op het gebied van marketing. Vanaf twee uur per week helpen wij u met het structureel inrichten van uw marketingactiviteiten. Op flexibele basis; u bepaalt, wij adviseren. Ons deskundige team staat onder leiding van professionele marketingexperts.

Na een nauwkeurige inventarisatie helpen wij uw bedrijf om marketing een structurele plaats te geven door er continu aandacht aan te besteden. Hierbij maken wij gebruik van de Marketingboom.


 

Interesse in een GRATIS marketingscan?

Werken vanuit een idee of plan

Waarom is marketing zo belangrijk voor uw organisatie? Een moderne organisatie kan niet meer zonder marketing. Nog te vaak onderschatten ondernemers de kracht van marketing. U wilt als ondernemer toch ook alle verkoopkansen benutten?

Wij hebben voor u op een rij gezet waarom marketing een essentieel bedrijfsproces is:

1. Behoefte van klanten / doelgroepen veranderen continu
2. Binden van klanten
3. Het vergroten van de naamsbekendheid
4. Verhogen van de bereikbaarheid / vindbaarheid van jouw onderneming

Lees meer >>
Meer weten hoe wij u kunnen helpen?

Krijg inzicht in uw onderneming en ontvang advies