facebook linkedin twitter

Marketing ondersteuning

Support Marketing biedt gerichte en deskundige ondersteuning op marketinggebied.

lees meer

Ondersteuning Social Media

Wij ondersteunen u bij het optimaliseren en structureel inzetten van uw Social Media beleid.

lees meer

Uitvoeren marktanalyse

Een beeld krijgen van de markt? Wij voeren een marktonderzoek voor u uit.

lees meer

Online marketing

Bent u bekend met de ongekende kracht van online marketing?

lees meer


ZZP en marketing

Als ZZP-er bent u uitermate druk met uw dagelijkse werkzaamheden. En die hebben uiteraard voorkeur omdat die werkzaamheden inkomsten genereren.

Andere zaken schieten dan wel eens te kort, zoals het bijhouden van uw website, een leuk reactie van een tevreden klant plaatsen op Facebook of Twitter of gewoon een leuk en interessant nieuwtje vermelden op uw website.

Minder belangrijke zaken op dit moment: u bedrijf draait goed en dus wordt er minder aandacht aan marketing besteed. Maar deze activiteiten zijn wel cruciaal voor de continuïteit van uw bedrijf. Door online beter zichtbaar te zijn vallen uw diensten of producten extra op en krijgt u meer aanvragen.

Support Marketing biedt ondersteuning op het gebied van marketing. Vanaf twee uur per week helpen wij u met het structureel inrichten van uw marketingactiviteiten. Op flexibele basis; u bepaalt, wij adviseren. Ons deskundige team staat onder leiding van professionele marketingexperts.

Na een nauwkeurige inventarisatie helpen wij uw bedrijf om marketing een structurele plaats te geven door er continu aandacht aan te besteden. Hierbij maken wij gebruik van de Marketingboom.


 

Interesse in een GRATIS marketingscan?