facebook linkedin twitter

Marketing ondersteuning

Support Marketing biedt gerichte en deskundige ondersteuning op marketinggebied.

lees meer

Ondersteuning Social Media

Wij ondersteunen u bij het optimaliseren en structureel inzetten van uw Social Media beleid.

lees meer

Uitvoeren marktanalyse

Een beeld krijgen van de markt? Wij voeren een marktonderzoek voor u uit.

lees meer

Online marketing

Bent u bekend met de ongekende kracht van online marketing?

lees meer


Vestigingsplaatsonderzoek in Noord-Nederland

Is uw bedrijf gevestigd in Noord-Nederland? En u wilt een vestigingsplaatsonderzoek laten uitvoeren voor uw organisatie. Support Marketing is specialist op het terrein van marketing en actief. Wij zijn actief in:

Verkeerde bedrijfslocatie

Een winkel in ‘goedkope’ cadeau artikelen vestigt zich in een oud pand in een zijstraat van een oude stad. Na een tijd komt men tot de conclusie dat de klant de producten mooi vindt. En dat men ook producten koopt wanneer men één maal binnen is. Maar te vaak is het commentaar: ‘wij wisten helemaal niet dat jullie hier zaten’. De eigenaar krabt zich toch enkele malen achter het oor wanneer hij dit hoort. Had hij een andere bedrijfslocatie moeten kiezen?

Locatie snackbar of advocatenkantoor

U bent aan het winkelen en hebt zin in een patatje. De eerste snackbar die u tegenkomt stapt u binnen. En u geniet van een heerlijke bak patat. Een snackbar (of kiosk) is grotendeels afhankelijk van het aantal passanten. Gaat u naar een advocaat .. dan verwacht u niet dat de advocaat in een aftands pand zit in een ‘achterstandsbuurt’. Voor een advocaat is uitstraling van een pand belangrijk. Een koerier? Die vindt het belangrijk dat hij makkelijk te bereiken is. Zodat snel af- en aanleveren van producten gegarandeerd is.

Onderzoek naar juiste locatie

Bij het onderzoek naar een juiste locatie analyseren wij de volgende punten:

  • aanwezigheid van (toekomstige) klanten
  • bereikbaarheid van de vestigingsplaats
  • de bedrijfsomgeving
  • de concurrentie

Ondersteuning onderzoek

Wij bieden u ook ondersteuning op de volgende gebieden:

De marketingboom

Support Marketing ondersteunt u bij de ontwikkeling van uw organisatie. In basis werken wij vanuit het concept van de marketingboom. Wij stellen dat:

Professionele begeleiding

Support Marketing biedt gerichte ondersteuning op het gebied van marketing en communicatie. Ons team van marketingexperts heeft in loop van de jaren veel ervaring opgedaan in de marketingwereld. Graag helpen wij u door deze expertise in te zitten binnen uw organisatie zodat u de volgende stap kunt zetten in de ontwikkeling van uw organisatie. Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen?

Vestigingsplaatsonderzoek in regio Groningen

Support Marketing werkt in Groningen: Appingedam, Eemshaven, Delfzijl, Farmsum, Foxhol, Groningen, Haren, Hoogezand, Kollum, Sappemeer, Sellingen, Stadskanaal, Ter Apel,Veendam, Vlagtwedde, Winschoten, Zuidbroek, Zuidhorn

Vestigingsplaatsonderzoek in regio Drenthe

Assen, Hoogeveen, Coevorden, Emmen, Meppel, Beilen, Roden en Borger

Vestigingsplaatsonderzoek in regio Friesland

Balk, Beetsterzwaag, Bolsward, Buitenpost, Burgum, Bergum, Damwoude, Dokkum, Drachten, Grou, Gorredijk, Heerenveen, Franeker, Harlingen, IJlst, Joure, Kootstertille, Leeuwarden, Lemmer, Littenseradiel, Wommels, Sneek, Woudsend.

Vestigingsplaatsonderzoek in Overijssel

Almelo, Balkbrug, Borne, Dalfsen, Dedemsvaart, Deventer, Enschede, Genemuiden, Hellendoorn, Hengelo, Kampen, Hardenberg, Nijverdal, Oldenzaal, Olst, Ommen, Rijssen, Tubbergen, Staphorst, Steenwijk, Vriezenveen, Zwolle

Vestigingsplaatsonderzoek in Flevoland

Emmeloord, Vollenhove, Almere, Dronten, Zeewolde, Lelystad

Meer weten hoe wij u kunnen helpen?

Klik hieronder op de GRATIS MAKETINGSCAN zodat uw inzicht krijgt in uw onderneming en specifiek voor uw onderneming advies ontvangt.

 

GRATIS MARKETINGSCAN

Wilt u eens praten?

Wilt u vrijblijvend een gesprek over het opstellen van een marketingplan? Neemt u contact met ons op voor het maken van een afspraak.

Zie ook: diensten Support Marketing.