facebook linkedin twitter

Marketing ondersteuning

Support Marketing biedt gerichte en deskundige ondersteuning op marketinggebied.

lees meer

Ondersteuning Social Media

Wij ondersteunen u bij het optimaliseren en structureel inzetten van uw Social Media beleid.

lees meer

Uitvoeren marktanalyse

Een beeld krijgen van de markt? Wij voeren een marktonderzoek voor u uit.

lees meer

Online marketing

Bent u bekend met de ongekende kracht van online marketing?

lees meer


Vestigingsplaatsonderzoek in Groningen

Is uw bedrijf gevestigd in Appingedam, Eemshaven, Delfzijl, Groningen, Haren, Hoogezand, Stadskanaal, Ter Apel,Veendam, Vlagtwedde, Winschoten, Zuidbroek of Zuidhorn en zoekt u een geschikte locatie voor uw organisatie? Support Marketing is specialist op het terrein van vestigingsplaatsonderzoek en actief in geheel Groningen.

De 4 P’s

De 4 P’s uit de marketingmix zijn vrijwel iedereen bekend. Toch zijn het vaak ook abstracte begrippen. Uiteraard draait het in dit artikel om de P van plaats. Voor een restaurant of een cadeauwinkel is de vestigingsplaats namelijk essentieel.

Midden in de stad of er buiten

Een tuincentrum hoeft niet per definitie midden in de stad gevestigd te zijn. Wanneer klanten tuinartikelen nodig hebben weten zij het tuincentrum buiten de stad te vinden. Maar wanneer een klant een simpele boodschap wil doen (een zak aardappels), dan wil hij dit zo vlot mogelijk binnen hebben. Dus gaat hij naar de dichtstbijzijnde supermarkt. Als supermarkt eigenaar zult u dus ‘tussen’ de mensen moeten zitten.

De Marketingboom

Support Marketing ondersteunt u bij de ontwikkeling van uw organisatie. Wij werken vanuit het concept van de Marketingboom. Hierbij stellen we dat:

Professionele begeleiding

Support Marketing biedt gerichte ondersteuning op het gebied van marketing en communicatie. Ons team van marketingexperts heeft in loop van de jaren veel ervaring opgedaan in de marketingwereld. Graag helpen wij u door deze expertise in te zitten binnen uw organisatie zodat u de volgende stap kunt zetten in de ontwikkeling van uw organisatie. Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen?

Publicaties over vestigingsplaatsonderzoek

Hier vindt u publicaties over het vestigingsplaatsonderzoek

Vestigingsplaatsonderzoek in uw regioVestigingsplaatsonderzoek Groningen

Support Marketing werkt in Groningen: Appingedam, Eemshaven, Delfzijl, Farmsum, Foxhol, Groningen, Haren, Hoogezand, Kollum, Sappemeer, Sellingen, Stadskanaal, Ter Apel,Veendam, Vlagtwedde, Winschoten, Zuidbroek, Zuidhorn

Andere diensten op het terrein van Marketing

Behalve Marktonderzoek biedt Support Marketing andere diensten op het terrein van marketing zoals ondersteuning bij:

Meer weten hoe wij u kunnen helpen?

Klik hieronder op de GRATIS MAKETINGSCAN zodat uw inzicht krijgt in uw onderneming en specifiek voor uw onderneming advies ontvangt.

 

GRATIS MARKETINGSCAN

Wilt u eens praten?

Wilt u vrijblijvend een gesprek over het uitvoeren van een vestigingsplaatsonderzoek? Neemt u contact met ons op voor het maken van een afspraak.

Zie ook: diensten Support Marketing.