Marketing ondersteuning

Wij bieden gerichte en deskundige ondersteuning op marketinggebied.

lees meer

Online marketing

Bent u bekend met de ongekende kracht van online marketing?

lees meer

 

Uitvoeren marktanalyse

Een beeld krijgen van de markt? Wij voeren een marktonderzoek voor u uit.

lees meer

Young professionals

Bent u op zoek naar een frisse, jonge marketeer?

lees meer

Vestigingsplaatsonderzoek in Friesland

Is uw organisatie gevestigd in Leeuwarden, Heerenveen, Drachten, Dokkum, Sneek, Bolsward, Harlingen of Joure en zoekt u een geschikte locatie voor uw organisatie? Support Marketing is specialist op het terrein van vestigingsplaatsonderzoek en actief in geheel Friesland.

Locatie vinden voor horecaonderneming

Voor een horeca onderneming, zoals een café of een restaurant, is de vestigingsplaats essentieel. Voordat u zich op een bepaalde plek vestigt is het raadzaam een vestigingsplaatsonderzoek uit te laten voeren. Zo brengt u de voor- en nadelen van uw ‘potentiële’ bedrijfslocatie in kaart. Support Marketing adviseert u graag.

Bereidheid tot reizen

De vestigingsplaats van een horecabedrijf bepaalt het type gasten, het aanbod en de prijs. Voor een exclusief restaurant zijn mensen bereid te reizen. Dit kan rustig buiten de ‘drukke’ zone van een stad liggen. Maar een reguliere broodjeszaak zal het grotendeels van passanten moeten hebben. De passanten zijn, vaak, de mensen die een dagje uit zijn en besluiten ergens te lunchen. Vaak kiest men dan voor de dichtstbijzijnde eetgelegenheid. Toch kunt u door kwaliteitsproducten leveren de bereidheid tot reizen wel vergroten. Als voorbeeld noemen wij de ambachtelijke ijszaak, gelegen in een klein dorpje. De ijssalon heeft een uitstekende reputatie heeft opgebouwd. Klanten zijn bereid te reizen omdat hier ‘top’ kwaliteit tegenoverstaat wat betreft het product. Andere zaken die u zich af moet vragen bij de keuze voor uw vestigingsplaats?

Onderzoek naar juiste locatie

Bij het onderzoek naar een juiste locatie analyseren wij de volgende punten:

  • aanwezigheid van (toekomstige) klanten
  • bereikbaarheid van de vestigingsplaats
  • de bedrijfsomgeving
  • de concurrentie

De Marketingboom

Support Marketing ondersteunt u bij de ontwikkeling van uw organisatie. Wij werken vanuit het concept van de Marketingboom. Hierbij stellen we dat:

Professionele begeleiding

Support Marketing biedt gerichte ondersteuning op het gebied van marketing en communicatie. Ons team van marketingexperts heeft in loop van de jaren veel ervaring opgedaan in de marketingwereld. Graag helpen wij u door deze expertise in te zitten binnen uw organisatie zodat u de volgende stap kunt zetten in de ontwikkeling van uw organisatie. Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen?

Publicaties

Hier vindt u publicaties over het vestigingsplaatsonderzoek

Vestigingsplaatsonderzoek in uw regio

Support Marketing voert vestigingplaatsonderzoek uit voor bedrijven en organisaties in geheel Friesland zoals: Balk, Beetsterzwaag, Bolsward, Buitenpost, Burgum, Bergum, Damwoude, Dokkum, Drachten, Grou, Gorredijk, Heerenveen, Franeker, Harlingen, IJlst, Joure, Kootstertille, Leeuwarden, Lemmer, Littenseradiel, Wommels, Sneek, Woudsend.

Andere diensten op het terrein van Marketing

Behalve Marktonderzoek biedt Support Marketing andere diensten op het terrein van marketing zoals ondersteuning bij:

Meer weten hoe wij u kunnen helpen?

Klik hieronder op de GRATIS MAKETINGSCAN zodat uw inzicht krijgt in uw onderneming en specifiek voor uw onderneming advies ontvangt.

 

GRATIS MARKETINGSCAN

 Zie ook: diensten Support Marketing.

Werken vanuit een idee of plan

Waarom is marketing zo belangrijk voor uw organisatie? Een moderne organisatie kan niet meer zonder marketing. Nog te vaak onderschatten ondernemers de kracht van marketing. U wilt als ondernemer toch ook alle verkoopkansen benutten?

Wij hebben voor u op een rij gezet waarom marketing een essentieel bedrijfsproces is:

1. Behoefte van klanten / doelgroepen veranderen continu
2. Binden van klanten
3. Het vergroten van de naamsbekendheid
4. Verhogen van de bereikbaarheid / vindbaarheid van jouw onderneming

Lees meer >>
Meer weten hoe wij u kunnen helpen?

Krijg inzicht in uw onderneming en ontvang advies