Marketing ondersteuning

Wij bieden gerichte en deskundige ondersteuning op marketinggebied.

lees meer

Online marketing

Bent u bekend met de ongekende kracht van online marketing?

lees meer

 

Uitvoeren marktanalyse

Een beeld krijgen van de markt? Wij voeren een marktonderzoek voor u uit.

lees meer

Young professionals

Bent u op zoek naar een frisse, jonge marketeer?

lees meer

Kostprijsonderzoek en kostprijsanalyse Noordoost-Nederland

Een onderzoek naar de kostprijs van het product wat u aanbiedt geeft belangrijke informatie. Op basis van deze cijfers kunt u namelijk sturing geven aan uw organisatie. Want 'meten is weten'.

Support Marketing voert kostprijsonderzoek uit in Noordoost-Nederland.

Een kostprijs analyse geeft een organisatie de mogelijkheid om sturing te geven aan bedrijfsactiviteiten. Er kunnen diverse redenen zijn voor het uitvoeren van een kostprijsonderzoek. Support Marketing ondersteunt u bij een analyse van uw kostprijs.

Wanneer een analyse van de kostprijs?

De Marketingboom

Support Marketing ondersteunt u bij de ontwikkeling van uw organisatie. Wij werken vanuit het concept van de Marketingboom. Hierbij stellen we dat:

Professionele begeleiding

Support Marketing biedt gerichte ondersteuning op het gebied van marketing en communicatie. Ons team van marketingexperts heeft in loop van de jaren veel ervaring opgedaan in de marketingwereld. Graag helpen wij u door deze expertise in te zitten binnen uw organisatie zodat u de volgende stap kunt zetten in de ontwikkeling van uw organisatie. Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen?

Support Marketing ondersteunt

Support Marketing ondersteunt u bij het uitvoeren van een kostprijs analyse.

  • Wij onderzoeken niet om te onderzoeken en ook niet om een rapport te schrijven voor uw bureaula. Ons team van jonge professionals is zeer pragmatisch ingesteld
  • Onze visie is dat bedrijfsonderzoek moet aansluiten bij de visie en doelstellingen van uw organisatie
  • Onze visie is dat bedrijfsinnovatie een must is voor iedere MKB-er
  • Wij bieden deskundige onderzoeksbegeleiding van ervaren professionals

Verhelderend

Een kostprijsanalyse laten uitvoeren geeft belangrijke inzichten. Vanuit deze inzichten kunt u beleid sturen. Support Marketing begeleidt bij de uitvoer van een kostprijsonderzoek. Na afronding van het onderzoek brengen wij dit in de praktijk. Wij implementeren de resultaten.

Lees ook

Vrijblijvend gesprek

Wilt u een vrijblijvend gesprek over een kostprijsonderzoek? Neem contact met ons op.

 

Klanttevredenheidsonderzoek Noordoost-Nederland

Support Marketing beschikt over een eigen werklocatie te Hoogeveen in Drenthe. Wij verzorgen het klanttevredenheidsonderzoek op uw locatie.

Kostprijsonderzoek of kostprijsanalyse Overijssel: Almelo, Balkbrug, Borne, Dalfsen, Dedemsvaart, Deventer, Enschede, Genemuiden, Hellendoorn, Hengelo, Kampen, Hardenberg, Nijverdal, Oldenzaal, Olst, Ommen, Rijssen, Tubbergen, Staphorst, Steenwijk, Vriezenveen, Zwolle

Kostprijsonderzoek of kostprijsanalyse Flevoland: Emmeloord, Vollenhove, Almere, Dronten, Zeewolde, Lelystad Groningen: Appingedam, Eemshaven, Delfzijl, Farmsum, Foxhol,

Kostprijsonderzoek of kostprijsanalyse Groningen: Haren, Hoogezand, Kollum, Sappemeer, Sellingen, Stadskanaal, Ter Apel,Veendam, Vlagtwedde, Winschoten, Zuidbroek, Zuidhorn.

Kostprijsonderzoek of kostprijsanalyse Drenthe : Assen, Hoogeveen, Coevorden, Emmen, Meppel, Beilen, Roden en Borger

Kostprijsonderzoek of kostprijsanalyse Friesland: Balk, Beetsterzwaag, Bolsward, Buitenpost, Burgum, Bergum, Damwoude, Dokkum, Drachten, Grou, Gorredijk, Heerenveen, Franeker, Harlingen, IJlst, Joure, Kootstertille, Leeuwarden, Lemmer, Littenseradiel, Wommels, Sneek, Woudsend.

Meer weten hoe wij u kunnen helpen?

Klik hieronder op de GRATIS MAKETINGSCAN zodat uw inzicht krijgt in uw onderneming en specifiek voor uw onderneming advies ontvangt.

 

GRATIS MARKETINGSCAN

Werken vanuit een idee of plan

Waarom is marketing zo belangrijk voor uw organisatie? Een moderne organisatie kan niet meer zonder marketing. Nog te vaak onderschatten ondernemers de kracht van marketing. U wilt als ondernemer toch ook alle verkoopkansen benutten?

Wij hebben voor u op een rij gezet waarom marketing een essentieel bedrijfsproces is:

1. Behoefte van klanten / doelgroepen veranderen continu
2. Binden van klanten
3. Het vergroten van de naamsbekendheid
4. Verhogen van de bereikbaarheid / vindbaarheid van jouw onderneming

Lees meer >>
Meer weten hoe wij u kunnen helpen?

Krijg inzicht in uw onderneming en ontvang advies