Marketing ondersteuning

Wij bieden gerichte en deskundige ondersteuning op marketinggebied.

lees meer

Online marketing

Bent u bekend met de ongekende kracht van online marketing?

lees meer

 

Uitvoeren marktanalyse

Een beeld krijgen van de markt? Wij voeren een marktonderzoek voor u uit.

lees meer

Young professionals

Bent u op zoek naar een frisse, jonge marketeer?

lees meer

Opstellen communicatieplan in Drenthe

Is uw bedrijf gevestigd in Assen, Hoogeveen, Coevorden, Emmen, Meppel, Beilen, Roden of Borger en wilt u een communicatieplan laten opstellen voor uw organisatie? Support Marketing is specialist op het terrein van marketing en communicatie en actief in geheel Drenthe.

Theoretisch communicatieplan

Wanneer u in Google intikt ‘communicatieplan’ vindt u overal stappenplannen voor een communicatieplan. Dit zijn schitterende richtlijnen. In essentie is het stappenplan hetzelfde. Uiteindelijk gaat het om de invulling. De implementatie in de praktijk.

Interne en externe communicatiecommunicatieplan, hoogeveen, assen, emmen, drenthe

Externe communicatie begint bij interne communicatie. U kunt nog zoveel geld investeren in reclame en marketinguitingen. Wanneer u de boel intern niet op de rit heeft is dit zonde van uw geld. Ter illustratie: U investeert duizenden euro’s in een externe campagne. De campagne heeft succes. U wordt overstelpt met (aan)vragen via e-mail en telefoon. Maar … medewerkers kunnen vragen niet bekwaam beantwoorden. Of het duurt twee lang en twee breed voordat u e-mails beantwoordt. Conclusie: al die duizenden euro’s worden teniet gedaan. Omdat u het intern niet voor elkaar hebt.

De Marketingboom

Support Marketing ondersteunt u bij de ontwikkeling van uw organisatie. Wij werken vanuit het concept van de Marketingboom. Hierbij stellen we dat:

Professionele begeleiding

Support Marketing biedt gerichte ondersteuning op het gebied van marketing en communicatie. Ons team van marketingexperts heeft in loop van de jaren veel ervaring opgedaan in de marketingwereld. Graag helpen wij u door deze expertise in te zitten binnen uw organisatie zodat u de volgende stap kunt zetten in de ontwikkeling van uw organisatie. Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen?

Artikelen:

Artikelen en publicaties over het opstellen van een communicatieplan.

Wij bieden u ook ondersteuning op de volgende gebieden:

Meer weten hoe wij u kunnen helpen?

Klik hieronder op de GRATIS MAKETINGSCAN zodat uw inzicht krijgt in uw onderneming en specifiek voor uw onderneming advies ontvangt.

 

GRATIS MARKETINGSCAN

Werken vanuit een idee of plan

Waarom is marketing zo belangrijk voor uw organisatie? Een moderne organisatie kan niet meer zonder marketing. Nog te vaak onderschatten ondernemers de kracht van marketing. U wilt als ondernemer toch ook alle verkoopkansen benutten?

Wij hebben voor u op een rij gezet waarom marketing een essentieel bedrijfsproces is:

1. Behoefte van klanten / doelgroepen veranderen continu
2. Binden van klanten
3. Het vergroten van de naamsbekendheid
4. Verhogen van de bereikbaarheid / vindbaarheid van jouw onderneming

Lees meer >>
Meer weten hoe wij u kunnen helpen?

Krijg inzicht in uw onderneming en ontvang advies