Marketing ondersteuning

Wij bieden gerichte en deskundige ondersteuning op marketinggebied.

lees meer

Online marketing

Bent u bekend met de ongekende kracht van online marketing?

lees meer

 

Uitvoeren marktanalyse

Een beeld krijgen van de markt? Wij voeren een marktonderzoek voor u uit.

lees meer

Young professionals

Bent u op zoek naar een frisse, jonge marketeer?

lees meer

Ondersteuning marketing en communicatie in Friesland

Is uw organisatie gevestigd in Leeuwarden, Heerenveen, Drachten, Dokkum, Sneek, Bolsward, Harlingen of Joure en wilt u uw interne en externe communicatie verbeteren? Support Marketing kan u behulpzaam zijn door u te adviseren bij het opstellen van een passend communicatieplan

Doorlichten van de communicatie

Wij lichten uw organisatie door. Een analyse van de huidige situatie. Hoe is uw interne communicatie? En hoe zet u zichzelf weg wanneer u met externen communiceert? Wat voor beeld heeft de buitenwereld van uw organisatie? Al deze vragen nemen wij mee in de analyse.

Symptoombestrijding

Symptoombestrijding werkt niet. Dat mag duidelijk zijn. Wanneer u te weinig water drinkt krijgt u hoofdpijn. Vaak wordt hoofdpijn opgelost met paracetemol. Dit is echter het symptoom verdrijven want het tekort aan water blijft. Dit geldt ook voor uw communicatie. Wanneer u intern niet duidelijk hebt wat uw organisatie doet kunnen klanten dit extern ook niet weten.

Een communicatieplan symptoombestrijding?

Een communicatieplan kan twee kanten op werken. Achterhaalt u bij de analyse niet dat uw eigen interne communicatie niet eenduidig is? Dan stelt u een communicatieplan op waarmee u tegen de stroom invaart. Gaat u aan de slag met de eigen interne communicatie? Dan ervaart u dat externe communicatie duidelijker wordt. Dan vindt u draagvlak voor uw normen en waarden. Deze worden organisatie breed uitgedragen. En extern gecommuniceerd.

De Marketingboom

Support Marketing ondersteunt u bij de ontwikkeling van uw organisatie. Wij werken vanuit het concept van de Marketingboom. Hierbij stellen we dat:

Professionele begeleiding

Support Marketing biedt gerichte ondersteuning op het gebied van marketing en communicatie. Ons team van marketingexperts heeft in loop van de jaren veel ervaring opgedaan in de marketingwereld. Graag helpen wij u door deze expertise in te zitten binnen uw organisatie zodat u de volgende stap kunt zetten in de ontwikkeling van uw organisatie. Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen?

Artikelen

Zie ook onze artikelen over het opstellen van een communicatieplan:

Stappenplan communicatieplan
Opstellen communicatieplan
Inzet van communicatiemiddelen
Analyse van uw huidige communicatie 
Communicatieplan voor overheidsinstanties
Communicatieplan voor scholen

Meer weten hoe wij u kunnen helpen?

Klik hieronder op de GRATIS MAKETINGSCAN zodat uw inzicht krijgt in uw onderneming en specifiek voor uw onderneming advies ontvangt.

 

GRATIS MARKETINGSCAN

Vragen?

Hebt u vragen? Neem contact op met Support Marketing.

Werken vanuit een idee of plan

Waarom is marketing zo belangrijk voor uw organisatie? Een moderne organisatie kan niet meer zonder marketing. Nog te vaak onderschatten ondernemers de kracht van marketing. U wilt als ondernemer toch ook alle verkoopkansen benutten?

Wij hebben voor u op een rij gezet waarom marketing een essentieel bedrijfsproces is:

1. Behoefte van klanten / doelgroepen veranderen continu
2. Binden van klanten
3. Het vergroten van de naamsbekendheid
4. Verhogen van de bereikbaarheid / vindbaarheid van jouw onderneming

Lees meer >>
Meer weten hoe wij u kunnen helpen?

Krijg inzicht in uw onderneming en ontvang advies