facebook linkedin twitter

Marketing ondersteuning

Support Marketing biedt gerichte en deskundige ondersteuning op marketinggebied.

lees meer

Ondersteuning Social Media

Wij ondersteunen u bij het optimaliseren en structureel inzetten van uw Social Media beleid.

lees meer

Uitvoeren marktanalyse

Een beeld krijgen van de markt? Wij voeren een marktonderzoek voor u uit.

lees meer

Online marketing

Bent u bekend met de ongekende kracht van online marketing?

lees meer


Remarketing 

Remarketing is een vorm van adverteren waarbij u buitengewoon gericht op de behoefte van een klant in kunt spelen. Suport Marketing ondersteunt u op strategisch en operationeel marketinggebied.

Wat is remarketing of retargeting

U kent het vast wel? U bent op een kledingsite op zoek geweest naar nieuwe schoenen en vervolgens verschijnen op tal van andere websites en op uw facebookpagina advertenties waarin u fantastische schoenen worden aangeboden. Deze advertenties zijn gerelateerd aan de zoekopdracht. Dit noemen we remarketing.

De link met Google Adwords

Remarketing is een gerichte vorm van adverteren bedacht door Google. Door te kiezen voor een strategie kunt u bezoekers terughalen naar uw website om toch dat product te bestellen of een boeking af te maken. Hierin is onderscheid te maken tussen:

  • Harde conversie waarbij bezoekers tot concrete actie aangezet worden: ‘Rond nu uw boeking af en ontvang 10% korting’
  • Zachte conversie waarbij u bezoekers warm houdt: ‘Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief

Onderdeel van Google Adwords

Wanneer u te maken krijgt met partijen die remarketing als losstaand onderdeel aanbieden raden wij aan dit goed te overwegen. In basis zou remarketing onderdeel kunnen zijn van een complete Adwordscampagne. Door te kiezen voor een brede inzet bereikt u bezoekers (en potentiële klanten) op meerdere manieren.

Juiste doelgroep

Net als in een Facebookcampagne of een Google Adwordscampagne is het bepalen van de doelgroep essentieel. Heldere doelgroepsegmentatie voorkomt dat er geld verloren gaat aan bezoekers die niet ‘echt’ geïnteresseerd zijn in de diensten of producten die voorbij komen.

Ondersteuning online marketing

Support Marketing ondersteunt u op het gebied van online marketing. Ons team van marketingexperts heeft in loop van de jaren veel ervaring opgedaan in de marketingwereld. Graag helpen wij u door deze expertise in te zitten binnen uw organisatie zodat u de volgende stap kunt zetten in de ontwikkeling van uw organisatie.

Verwante informatie

Verwante diensten

 

 

Boek hier uw communicatieassistent

 

Ons team van communicatieexperts ondersteunt u waar mogelijk

COMMUNICATIEASSISTENT